Video spectaculos! Iată cum arată DN 15 Piatra Neamț – Bicaz!

0
10170

Lucrările de modernizare a drumului național DN 15 Piatra Neamț – Bicaz, până după baraj, au ajuns la final.

Județul Neamț are acum unul dintre cele mai bune trasee turistice din țară. Acesta leagă municipiul reședință de județ de o zonă pitorească, Valea Muntelui. Mi-am dorit foarte mult să terminăm această lucrare și sunt convins că având încă 30 de kilometri de drum modernizat, pe lângă sutele de kilometri realizați în ultima perioadă, problemele din infrastructura rutieră din județul Neamț încep să dispară.


Sunt convins că turiștii care vor străbate această rută vor fi tot mai mulți de acum. Dorința lor de a se bucura de frumusețea zonei montane nemțene va fi ușor îndeplinită, pentru că accesul este mult ușurat.


Funcția de președinte al Consiliului Județean mă obligă să am grijă de calitatea drumurilor din județ! Am satisfacția că de la săptămână la săptămână proiectele pe care le urmăresc prind contur, se finalizează la termen și reușim să redăm circulației căi de rulare în cele mai bune condiții. M-am angajat că în acest mandat voi moderniza 90% din drumurile județe! Mai e de treabă, dar procentul este aproape de ținta propusă!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here