Un nou mandat în fruntea PSD Neamț. Le mulțumesc colegilor!

0
576

Astăzi, 8 februarie 2020, a avut loc Conferința Extraordinară Județeană PSD Neamț, un moment de bilanț pentru noi, cei care reprezentăm cea mai mare formațiune politică din țară și din județ, dar și un nou mandat pentru cei aleși în fruntea organizației.

Le mulțumesc colegilor pentru încrederea manifestată și pentru că mi-au încredințat încă un mandat de președinte în fruntea PSD Neamț.

Iată, la 8 ani de condus PSD, colegii mei încă mizează pe mine! Vă promit că nu vă voi dezamăgi! La alegerile de acum 4 ani, PSD a câștigat în Neamț cei mai mulți primari, consilieri locali și județeni și nu mai puțin de 7 parlamentari! Voi lupta continuu pentru ca organizația de la Neamț să fie printre cele mai puternice din țară, pentru ca dumneavoastră, colegii mei să fiți mândri că aparțineți acestui partid și să fiți mulțumiți de liderul pe care l-ați delegat să vă reprezinte! Sigur, succesul meu nu va putea fi complet fără sprijinul colegilor vicepreședinți, al primarilor, viceprimarilor, consilierilor județeni și locali!

Celor cu care am colaborat în ultimii opt ani, vă mulțumesc! Am trăit împreună clipe de glorie și îmi doresc ca și de acum să revenim la vremurile când PSD era de necombătut! Sunt convins că împreună vom reuși să refacem un partid puternic, iar în scrutinele electorale ce urmează, social-democrația să învingă!

#PSDNeamț
#pentrunemțeni

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here