Succes noii conduceri a PSD Piatra Neamț!

0
489

O felicit pe Florentina Moise, noul președinte al Organizației PSD Piatra Neamț și în același timp doresc să îi mulțumesc doamnei Luminița Vîrlan pentru activitatea depusă și pentru modul în care a condus Organizația municipală până în prezent.

Pe 31 octombrie a avut loc Conferința de alegeri la PSD Municipiul Piatra Neamț și a fost aleasă o nouă conducere. Florentina Moise, care până la această dată a deținut funcțiile de președinte al Organizației de Femei Social Democrate (OFSD) Piatra Neamț și vicepreședinte al Organizației municipale PSD Piatra Neamț, a fost aleasă președinte, iar Aurelia Simionică, fost viceprimar al municipiului, a fost aleasă în funcția de președinte executiv. În total au fost aleși 35 de membri în Biroul Municipal.

 

Sunt oameni cu care lucrez de ani buni. Aproape că am devenit o familie. Am trecut prin multe „bătălii” împreună și am împărtășit multe momente frumoase. Am fost în campanii, am privit oamenii în ochi și le-am strâns mâna. Am muncit cu toții pentru această comunitate specială din Ținutul Neamțului. Și o facem în continuare. Dar mai ales acum, când avem o misiune importantă: Viorica Dăncilă președinte!

Îi urez mult sucess noii echipe de la Municipiu! Știu că pot conta pe ei și îi asigur că au în mine același sprijin constant și necondiționat pe care l-au avut mereu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here