Sprijin de la Guvernul Dăncilă pentru nemțenii aflați în situații dificile

0
384

152.500 de lei reprezintă ajutorul de strictă necesitate de care vor beneficia 26 de familii sau persoane singure din județul Neamț aflate în situații extrem de dificile. Este o decizie adoptată luni, 4 noiembrie, în cadrul ședinței de Guvern.

Măsura inițiată de Viorica Dăncilă urmărește ameliorarea situației socio-materiale, de locuit sau de sănătate a celor în cauză, urmărindu-se evitarea riscului de excluziune socială. La nivel de țară, suma alocată ieri pentru cele 299 de cazuri speciale este de 1.073.250 de lei. Trebuie spus că județul Neamț primește cea mai mare sumă.

Să vii în ajutorul celor aflați în mare suferință și lipsiți de sprijin sau să pui umărul pentru cei rămași fără acoperiș în urma unei calamități este dovadă de solidaritate socială și de omenie. Guvernul PSD s-a remarcat mereu prin grija manifestată față de oamenii aflați în nevoi. În numele nemțenilor care la începutul acestei săptămâni au primit o gură de oxigen pentru a depăși impasul în care se află, țin să îi mulțumesc doamnei Viorica Dăncilă!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here