Primarul liberal Dragoș Chitic lasă Piatra Neamț fără transport în comun!

0
424

Primarul liberal Dragoș Chitic lasă municipiul Piatra Neamț fără transport în comun!

Oare, dacă ați mai fi putut candida, mai erați atât de indiferent la problemele reale ale pietrenilor care au crezut în dumneavoastră?

Societatea Troleibuzul a ajuns în pragul falimentului din cauza nepăsării dumneavoastră! Călătorii din municipiul reședință de județ și din toate comunele în care mijloacele de transport ale societății Troleibuzul aveau trasee nu vor mai putea circula cu respectivele mașini pentru că societatea e aproape de blocarea activității!

Din iunie anul acesta, Consiliul Județean Neamț nu mai poate asigura subvenții pentru această societate, așa cum s-au obișnuit primarii acestor unități administrativ-teritoriale, pentru că ne interzice legislația UE, prin Regulamentul european nr. 1370/2007. În iunie a apărut OUG 51/2019, care se raliază tocmai acelor prevederi!

Am făcut dese apeluri și au avut loc întâlniri pe acest subiect, dar constat că tot efortul meu a fost în zadar! Primarul Chitic, prin neglijența sa, nu își dorește o rezolvare și încearcă, ca un laș, să dea vina pe alții pentru neputința sa!

Domnule Chitic, treziți-vă, acolo, la partid, și puneți interesele pietrenilor în fața intereselor personale, de culise! Aveți majoritate în Consiliul Local Piatra Neamț! Vă dați mâna și aprobați tot felul de proiecte inutile, inoportune în viața comunității. Ați alocat în bugetul pe acest an peste opt milioane de lei pentru activități culturale și de recreere, aparate de fitness prin parcuri, steaguri gigant sau litere volumetrice pe dealuri. Probabil că vreți să îi lăsați pe locuitorii orașului care beneficiau de transport în comun să se deplaseze pe jos. Și unii sunt bătrâni, sărmani…

Probabil că liberalii nemțeni, în frunte cu primarul Chitic au bani de taxi și nu se gândesc la cei care poate nu au! Că asta este doctrina liberală: sătulul nu crede la cel flămând!

Să vă fie rușine!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here