PNL Neamț a votat împotriva achiziției de echipamente medicale

0
385

Mai știți când țipau PNLiștii acum câteva luni, prin vocea unui senator, că ”În Spitalul Județean Neamț, intri cu o afecțiune și pleci cu mai multe!”?!?!

Ei bine, nu a trecut mult și ne-au arătat cât de importantă este sănătatea nemțenilor pentru ei.

Consilierii PNL se opun achizițiilor de echipamente pentru Spitalul Județean!

Un aparat esențial bunei desfășurări a activității în Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț a fost tăiat de pe lista noilor achiziții din cauza consilierilor liberali din Consiliul Județean Neamț!

Reprezentanții PNL au votat împotriva rectificării bugetare prin care se asigurau sumele necesare achiziționării de aparatură medicală pentru Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, inclusiv un sterilizator cu aburi în valoare de 575.000 lei, sumă alocată integral de Consiliul Județean Neamț. Echipamentul este indispensabil pentru asigurarea materialului steril.

În contextul în care liderii locali liberali țipă ca din gură de șarpe că în spital sunt bacterii, iată că atunci când vine vorba să facem ceva concret pentru a diminua infecțiile nozocomiale, votează contra! Că tot acuză de ipocrizie…Credeți-mă, PNL Neamț ar putea să predea cursuri de ipocrizie politică!

În rectificarea bugetară neaprobată mai e o problemă care ține tot de domeniul sănătății. Era prevăzută și o cofinanțare de 16.000 de lei, bani care trebuiau să se adauge la alți 121.000 de lei alocați de Ministerul Sănătății, tot pentru dotarea cu aparatură medicală.

Gestul liberalilor nu este altceva decât o bătaie de joc la adresa asiguraților. Nu mă feresc de cuvinte: ce au făcut este un atentat la sănătatea nemțenilor! Oameni care și-au pus speranțele în capacitatea lor de a le reprezenta interesele și de a decide pentru binele comunității.

Și ei vor să guverneze țara…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here