Părintele Constantin Necula revine la Neamț!

0
352

Consiliul Județean Neamț, prin Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“, va organiza, luni, 8 aprilie 2019, un eveniment extrem de așteptat de către nemțeni – o nouă întâlnire cu preotul Constantin Necula. Conferința va avea loc la ora 18.00 în cinematograful “Mon Amour” ( fostul cinematograf “Dacia”), din Piatra Neamț.

O astfel de întâlnire în Postul Paștelui, cu un preot pe care publicul își dorește să îl urmărească pentru a afla de la el povești de viață și învățături este un eveniment pe care nu îl puteam neglija nici în acest an.

Activitatea Consiliului Județean Neamț nu se reduce doar la implementarea de proiecte, la atragerea de fonduri europene și la investiții în drumuri, poduri, școli și spitale! Prin instituțiile de cultură subordonate realizăm diverse evenimente menite să vină în întâmpinarea dorințelor nemțenilor iubitori de întâlniri culturale, de vernisaje, lansări de carte, de spectacole de muzică și dansuri populare ori festivaluri.

Părintele Constantin Necula, unul dintre cei mai iubiți preoți din țara noastră, este un orator ortodox desăvârșit, are darul de a fi simplu și profund totodată și de a ne întoarce mereu la esența identității noastre românești.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here