Opoziția PSD, ca Mahomed la zidurile Cetății Neamț!

0
478

Opoziția își rupe dinții în fiecare zi atacând PSD, așa cum oștile lui Mahomed Cuceritorul și-au rupt lăncile în zidurile Cetății Neamț.

Cred că este prima campanie electorală în care Opoziția nu are niciun argument în contestarea PSD. Mai mult, pe agenda Opoziției nu-și găsește locul niciun proiect care să „bată” Programul de Guvernare al PSD.

Fără „muniție” autentică, liberalii, USR-iștii și micile grupuri strânse în jurul lui Traian Băsescu sau Victor Ponta, recurg la minciuni și dezinformări. Varsă valuri de ură în toate mediile în care se exprimă. Mesajele lor stârnesc neliniște și induc ideea că violența de toate felurile ar fi justificată.

Oricât s-ar da de ceasul morții liderii Opoziției și oricâte like-uri ar cumpăra cu postările lor mincinoase, nimeni nu poate pune la îndoială faptul că viața românilor e mai bună.

S-au eliminat 102 taxe, iar în același timp au crescut pensiile și salariile. Veniturile medicilor și asistenților medicali s-au dublat sau chiar s-au triplat. Cadrele didactice au beneficiat de o dublare a veniturilor lunare. Contestatarii noștri uită sau se fac că uită de perioada în care s-au închis spitale, iar salariile și pensiile au fost tăiate!

Produsul Intern Brut a crescut cu 30%, depășind pragul de 1.000 de miliarde de lei. Toate statisticile instituțiilor UE au constatat progresul economic evident al țării noastre.

Toate temele pe care ar vrea să le abordeze trista și uzata noastră Opoziție au fost deja rezolvate sau sunt în curs de rezolvare de actuala guvernare. De aceea, singura lor formulă de a-și face campanie este insulta.

În doi ani și jumătate de guvernare, am creat peste 600.000 de noi locuri de muncă. Încurajăm munca, iar cei care ne votează știu să aprecieze banul muncit cinstit. Nu îl aruncă disprețuitor pe jos, știind că cineva – care nu este nici întreținut, nici finanțat – îl va ridica.

Până la urmă, bătălia electorală din această perioadă este între cei care construiesc și mercenarii tocmiți să distrugă.

Dar să nu uităm, Mahomed n-a cucerit Cetatea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here