La mulți ani bunicilor și părinților noștri!

0
410

Sute de vârstnici au fost invitații noștri, de 1 octombrie, în Sala Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamț, unde în cadrul unui moment solemn, am marcat Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Celor mai activi dintre participanți le-au fost acordate diplome de excelență pentru implicarea în viața comunității și îi asigur de toată aprecierea mea.

Transmit tradiționalul „La mulți ani!“, bunicilor, părinților, „La mulți ani“, tuturor celor care reprezentați generația cu tâmple albe!

Pe 1 octombrie este ziua oamenilor dragi sufletului meu! Sunt cei cărora le datorăm respect pentru anii grei pe care i-au trăit, pentru sacrificiile pe care le-au făcut pentru binele nostru!

Îi asigur de toată grija mea! Mereu am urmărit să le fie bine! Sunt convins că văd și simt și grija permanentă a actualei guvernări, care prin prevederi legale și măsuri de protecție socială caută să le asigure o bătrânețe ușoară și frumoasă!

Le doresc să se bucure în fiecare zi de respectul care li se cuvine! Să aibă parte de tot ceea ce le face traiul ușor și toamna vieții să le fie precum frumoasa zi de 1 octombrie, când îi aniversăm!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here