Guvernul Orban – o pălărie prea mare!

0
348

O pălărie prea mare! Aceasta este definiția guvernului Orban. Nu trece o zi fără să ne crucim de deciziile pe care le iau și pe care tot noi, românii, le plătim!

Ce avem după aproape o lună de guvernare?
– Au schimbat oameni din aparatul de stat cu membri ai PNL, rude, prieteni, mame și fii.
– Vor să schimbe OUG 114, care îi ajută pe români. Am plătit cel mai puțin la gaze din UE. De ce nu e bună? Ca să le meargă bine companiilor, nu oamenilor!
– Și-au mințit partenerii cu care s-au făcut frați ca să treacă puntea! Nu au curaj să schimbe nimic! S-au lipit de scaune și cred că vor sta acolo mult și bine. Visează frumos!
– Prima măsură a guvernului inapt Orban a fost să se împrumute cât mai mult și cât mai scump. Euro se apropie de 5 lei, iar România devine clienta nr. 1 a cămătarilor! De ce să plătească fiul meu și copiii voștri pentru iresponsabilitatea lui Cîțu?
– Nu avem vaccinuri antigripale
– Nu mai avem magazine cu fructe și legume românești
– Nu am văzut declarațiile de avere ale cabinetului, deși le cer pe ale tuturor românilor! Abia aștept să văd câte găini sunt în curțile românilor, dar și câte milioane ascund sponsorii neoficiali ai PNL!

Lista e mai lungă. Așa lucrează un guvern de inapți, lași și, mai ales, antiromâni! Sunt convins că va avea viață scurtă! Românii nu dorm!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here