Guvernul Orban condamnă Moldova la izolare!

0
346

Guvernul Orban condamnă Moldova la izolare! Ludovic I anunță că renunță la parteneriatul public-privat pentru realizarea tronsonului de autostradă Târgu-Neamț – Iași. 4 firme se înscriseseră deja la licitație.

Liberalii mai spun că vor căuta finanțare din fonduri europene. E ușor să dai din gură fără să fi citit studiul de fundamentare. În studiu se arată că nu exista rentabilitate financiară a capitalului total în varianta fără PPP. CNAIR urma să asigure 25% din banii necesari, iar partenerul privat – 75%.

O astfel de declarație nu ascunde doar neștiință, ci și multă rea-intenție. Izolarea Moldovei se va prelungi la nesfârșit pentru că „experții” din „guvernul meu” nu înțeleg ce au de făcut. Și nici nu îi interesează altceva decât subordonarea „coloniei” România, Bruxelles-ului.

Este o rușine ceea ce fac liberalii! Legarea regiunilor istorice ale țării ar fi făcut România mai puternică, iar dezvoltarea economică ar fi luat avânt. Blocarea acestui proiect este un act de trădare la adresa românilor din Moldova!

Pentru oricine, a guverna înseamnă a lua decizii bune pentru România și pentru români! Din păcate, nu și pentru acest PNL-PDL, mincinos și orbit de setea de putere!

Foto: Ziar Piatra Neamt

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here