Grădinița din Urecheni, la momentul recepției!

0
364

Am participat la recepția lucrărilor privind construirea grădiniței din comuna Urecheni, în valoare totală de 780.000 lei, fără TVA.

Intervențiile au presupus lucrări de la fundație și până la acoperișul clădirii, întregul proiect ocupând o suprafață de 400 de metri pătrați. Acesta s-a derulat prin intermediul Unității de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Reţelei Şcolare şi Universitare din cadrul Ministerului Educației.
S-a muncit temeinic, iar rezultatul este pe măsura așteptărilor, spre bucuria tuturor celor care își desfășoară activitatea în cadrul acestei unități de învățământ.

În ultimii ani, în județul Neamț au fost construite, renovate sau modernizate, prin proiecte guvernamentale, nenumărate școli, grădinițe sau cămine culturale.
Cei de la Unitatea de Management al Proiectelor pentru Modernizarea Reţelei Şcolare au finalizat numai în ultimul an grădinițe la Mastacăn-Borlești, Poienari, Solca-Oniceni și Urecheni, toate construite de la zero.

Obiectivul Guvernului este de a crea condiții astfel încât copiii din orice colț al țării să beneficieze de educație școlară. În plus, respectăm unul dintre principiile social-democrației: egalitatea de șanse.

Mă bucur pentru comunitatea din Urecheni și le urez succes copiilor care vor face aici primii pași spre educație. Mult succes și educatorilor care au în grijă copiii din comunitate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here