Drum refăcut între Roznov și Borlești

0
424

Începând cu data de 28 august, două zone la adresa cărora am primit extrem de multe sesizări din partea cetățenilor despre cât de greu se circula pe ele, vor fi reparate și asfaltate, spre bucuria tuturor participanților la trafic.

Am preluat de curând în administrarea Consiliului Județean, Podul de la Roznov și sectorul de drum ce face legătura între Roznov și Borlesti. Știu că era un calvar pentru șoferii care tranzitau această zonă și vreau să elimin acest disconfort în cel mai scurt timp.
Astăzi a început frezarea zonelor afectate și turnarea de covor asfaltic. Atât lucrările de pe acest segment de drum cât și cele de pe podul de la Roznov vor fi gata până la sfârșitul săptămânii următoare.

Vă asigur ca până la finalul mandatului voi reabilita și moderniza 90% din infrastructura rutieră județeană. Îmi doresc ca noi, nemțenii, să circulăm în siguranță, iar turiștii care vin în județul nostru să fie mulțumiți de calitatea drumurilor. Sunt foarte exigent în ceea ce privește calitatea lucrărilor și respectarea termenelor de execuție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here