Cazul „bătăușa de la creșă”: vinovații să fie pedepsiți!

0
341

Bătăușa de la creșă e subordonată conducerii liberale din Primăria Piatra Neamț, ocupați toți în aceste zile cu campania electorală pentru șeful lor, Klaus Iohannis! Sunt consternat de haosul, cruzimea și nesimțirea care domnesc în Primăria reședinței de județ! Aceștia sunt oamenii președintelui!

Nu era de ajuns că primarul Chitic pune tricolorul pe toalete sau face străzi către nicăieri, acum am ajuns iar la știrile naționale din cauza lui și a oamenilor lui din PNL! Sunt și eu părinte și mă doare sufletul de fetița aceea!

Rog toți factorii responsabili să inițieze demersurile necesare pentru a se afla adevărul în acest caz sfâșietor! Vreau ca vinovații de această traumă produsă unui copil nevinovat să plătească! Bătăușii de copii nu își au locul în sistemul public!

Anchetele trebuie făcute cu responsabilitate! Opinia publică are dreptul să știe adevărul în acest caz! Nu vreau mușamalizări și sancțiuni de fațadă, menite să adoarmă opinia publică!

Aud că Ana Berea, directorul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Piatra Neamț, face campanie electorală domnului Iohannis, în zonele Văleni și Bâtca Doamnei.

Dacă este adevărat, îl rog pe domnul Dragoș Chitic, liberalul de la conducerea orașului, să nu mai folosească salariații din Primărie sau din societățile subordonate Consiliului Local pentru așa ceva! Fișa postului întocmită pentru fiecare dintre salariați prevede altceva decât să se implice în campania electorală.

Sursa foto: vestea.net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here