Asistență medicală garantată pentru categorii vulnerabile

0
364

Guvernul se ține de promisiune și asigură accesul necondiționat al persoanelor vulnerabile la servicii medicale. Camera Deputaților a adoptat miercuri un proiect de lege care pune în practică acest principiu social-democrat.

Printre persoanele care vor putea beneficia de asistență medical gratuită sunt: minorii, persoanele cu handicap, bolnavii cu afecțiuni incluse în programele naționale de sănătate, femeile însărcinate și lăuzele, precum și victimele traficului de persoane. Vor avea acces la sistemul public de sănătate chiar și cei care nu au cod numeric personal sau persoanele reținute, arestate ori deținute, care se află în centre speciale și nu realizează venituri.

Vorbim despre foarte mulți români care de-acum vor putea beneficia de servicii medicale, așa cum este normal. O măsură votată în unanimitate de deputații PSD și care întregește pachetul de decizii luate de actuala guvernare în favoarea românilor și în special a celor defavorizați, care au nevoie de sprijin din partea statului!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here