Aparatură medicală nouă pentru Spitalul Județean Neamț

0
401

În ciuda opoziției, Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț va avea sterilizator cu aburi cu generator propriu, de care are atât de mare nevoie!

În ședința de Consiliu Județean de joi am alocat fonduri pentru achiziționarea acestui aparat – 575.000 lei, bani acordați integral de la bugetul județului.

Ca urmare a rectificării bugetare aprobate, s-a alocat și cofinanțarea de 10% pentru aparatura medicală pe care o va asigura Ministerul Sănătății. Acești bani vin în completarea sumei de 20 milioane de lei primiți deja de județul nostru de la Guvern, pentru dotări cu echipamente medicale de ultimă generație în toate spitalele județului, conform cerințelor managerilor. În acest moment, toate solicitările directorilor de spitale din Neamț sunt onorate!

Mă bucur că județul Neamț este pe lista de priorități a Guvernului. Nu ne-a ocolit de la nicio finanțare! Era însă bine dacă și pe plan local aveam același sprijin, și mă refer la colegii din PNL, care înțeleg să facă opoziție blocând investițiile. Ce uită ei este că aceste investiții sunt ÎN FOLOSUL NEMȚENILOR!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here