Aparat de ultimă generație la Spitalul Județean Neamț

0
362

Primul aparat din echipamentele medicale finanțate în 2019 de Guvernul Dăncilă a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț! Este vorba despre un aparat de radiologie de ultimă generație, pentru Secția de Ortopedie.

În perioada următoare vor ajunge alte 63 de aparate solicitate de conducerea spitalului din Piatra Neamț. În felul acesta, va crește semnificativ calitatea serviciilor medicale. Specialiștii sunt plătiți la nivel european! Este firesc să aibă condiții pentru a-și desfășura activitatea la același nivel, iar pacienții să se simtă tratați ca în clinici din țări dezvoltate!

Cele 64 de echipamente medicale care vor fi folosite în Spitalul Județean costă peste 10 milioane de lei. Au fost solicitate Guvernului Viorica Dăncilă, aprobate și finanțate de acesta.

Infrastructura medicală a fost și rămâne o prioritate a mandatului meu. Toate spitalele din Neamț au beneficiat de sprijin de la minister și de la județ.

Sper să avem aceeași susținere și de la guvernul liberal, cum am avut de la guvernul Viorica Dăncilă! Am mai spus-o, nu sunt pentru un om, ci pentru toți nemțenii!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here